IMG_4517.JPG

OM OSS

 

Detta gör vi

MPA Måleriproduktion Coating AB är en del av MPA-koncernen och utför industrilackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon. Vi har varit verksamma sen 1986 och har många år i branschen och stor kompetens i våra medarbetare. Vi kan erbjuda kvalitativa lösningar anpassat efter ditt behov och våra kunder är allt från det mindre lokala företaget till de stora globala världsledande industrikoncernerna. Vi är auktoriserade i rostskyddsmålning och ISO-certifierade.

Vi har egna moderna verkstäder på flera siter på 7 orter från norr till söder. Vi kan därför erbjuda en unik lösning som helhetsleverantör med korta leveranstider, redundans och volymflexibilitet. 

Vi har delat in våra tjänster i fyra kategorier: Lego, Factory in factory, Spårbundna fordon och Entreprenad.

Läs mer om våra tjänster här >>

 

Detta står vi för

På MPA jobbar vi efter följande ledord:

Kvalitet, engagemang, tillförlitlighet, miljömedvetenhet, flexibilitet, trygghet och förmåga.

Med dessa ledord som bas bygger vi långsiktiga relationer och samverkar med våra kunder. Vi föreslår och driver förbättringar både processmässigt, kostnadsmässigt, och miljömässigt. 

Kunderna väljer oss för att vi kan hantera hela deras behov på ett föredömligt sätt och ständigt jobbar för att förbättra oss över tid. Vi kan hantera allt från små detaljer i små serier till väldigt stora detaljer och fullskalig serieproduktion i stora delar av Sverige.

Läs mer om vårt miljöarbete >>

Som marknadsledare ska vi vara bäst inom industriell lackering och det självklara valet som en trygg medleverantör till våra kunder

 

Miljö & Kvalitet

MPA arbetar ständigt med att påverka våra kunder att välja miljövänliga målningssystem.

 

Vi arbetar med att förbättra vår miljöprestanda för att minska MPAs klimatpåverkan. Vi ska uppfylla våra miljömål samt följa för oss gällande lagar och krav. Vi skall utbilda och motivera vår personal till att utföra sina arbetsuppgifter på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.

MPA Måleriproduktion Coating AB är certifierad mot miljöledningsstandarden ISO 14001 sedan 2002. Vi är även certifierade enligt ISO 4001 & 2015 samt OHSX8 45001 mot samma standard sedan augusti 2005.

 

Sedan 2016 har MPA Måleriproduktion Coating AB även certifierat sitt ledningssystem för kvalitet ISO 9001:2015 och ledningssystem för arbetsmiljö OHSAS 18001:2007.

 

Hela MPA Måleriproduktion Coating inklusive pulvermålningsanläggningen MPA 358 arbetar sedan 1998 i ett datoriserat kvalitetsledningssystem. Kvalitetssystemet är godkänt av Auktorisationsnämnden för rostskyddsmålning.

 

 

Här finns vi

MPA finns på 7 olika orter fördelat på 12 siter från Örnsköldsvik i norr till Vadstena i söder. Tack vare vår geografiska spridning kan vi verka i hela Sverige och inget projekt är för litet eller för stort.

Vi finns i följande städer:

  • Örnsköldsvik

  • Vika

  • Västerås

  • Köping

  • Motala

  • Borensberg

  • Vadstena

Kontakta våra olika siter >>

MPA Måleriproduktion AB

 

Friledningsgatan 7

721 37 Västerås

 

021- 81 53 00

info@maleriproduktion.se

© 2020 by Måleriproduktion & Nudå Design, Sverige