top of page
IMG_4517.JPG

OM OSS

 

Detta gör vi

MPA Måleriproduktion Coating AB är en del av MPA-koncernen och utför industrilackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon. Vi har varit verksamma sen 1986 och har många år i branschen och stor kompetens i våra medarbetare. Vi kan erbjuda kvalitativa lösningar anpassat efter ditt behov och våra kunder är allt från det mindre lokala företaget till de stora globala världsledande industrikoncernerna. Vi är auktoriserade i rostskyddsmålning och ISO-certifierade.

Vi har egna moderna verkstäder på flera siter på 8 orter från norr till söder. Vi kan därför erbjuda en unik lösning som helhetsleverantör med korta leveranstider, redundans och volymflexibilitet. 

Vi har delat in våra tjänster i fyra kategorier: Lego, Factory in factory, Spårbundna fordon och Entreprenad.

Läs mer om våra tjänster här >>

 

Detta står vi för

På MPA jobbar vi efter följande ledord:

Kvalitet, engagemang, tillförlitlighet, miljömedvetenhet, flexibilitet, trygghet och förmåga.

Med dessa ledord som bas bygger vi långsiktiga relationer och samverkar med våra kunder. Vi föreslår och driver förbättringar både processmässigt, kostnadsmässigt, och miljömässigt. 

Kunderna väljer oss för att vi kan hantera hela deras behov på ett föredömligt sätt och ständigt jobbar för att förbättra oss över tid. Vi kan hantera allt från små detaljer i små serier till väldigt stora detaljer och fullskalig serieproduktion i stora delar av Sverige.

Läs mer om vårt miljöarbete >>

Som marknadsledare ska vi vara bäst inom industriell lackering och det självklara valet som en trygg medleverantör till våra kunder

 

Miljö & Kvalitet

MPA arbetar ständigt med att påverka våra kunder att välja miljövänliga målningssystem.

 

Vi arbetar med att förbättra vår miljöprestanda för att minska MPAs klimatpåverkan. Vi ska uppfylla våra miljömål samt följa för oss gällande lagar och krav. Vi skall utbilda och motivera vår personal till att utföra sina arbetsuppgifter på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.

MPA Måleriproduktion Coating AB är sedan år 2002 certifierade mot miljöledningsstandarden ISO 14001. Vi är nu certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001:2015, kvalitetsstandarden ISO 9001:2015 samt arbetsmiljöstandarden ISO 45001:2018

 

Hela MPA Måleriproduktion Coating inklusive pulvermålningsanläggningen MPA 358 arbetar sedan 1998 i ett datoriserat kvalitetsledningssystem. Kvalitetssystemet är godkänt av Auktorisationsnämnden för rostskyddsmålning.

Miljö

 

Här finns vi

MPA finns på 8 olika orter fördelat på 13 siter från Örnsköldsvik i norr till Skänninge i söder. Tack vare vår geografiska spridning kan vi verka i hela Sverige och inget projekt är för litet eller för stort.

Vi finns i följande städer:

  • Örnsköldsvik

  • Arbrå

  • Bollnäs

  • Västerås

  • Köping

  • Motala

  • Vadstena

  • Skänninge

Kontakta våra olika siter >>

Karta MPA sites.png

Är något fel?

MPA Måleriproduktion strävar efter ett transparent verksamhetsklimat och en hög affärsetik. Möjligheten för visselblåsning är viktig för att minska risker och för att upprätthålla förtroendet för vår verksamhet, genom att vi kan upptäcka och åtgärda misstänkta oegentligheter i ett tidigt skede. För att läsa mer eller göra en anmälan, klicka på länken nedan.

Läs mer >>   

bottom of page